Bella Vista Hotel, Qawra Coast Road, St. Paul's Bay SPB 1908, Malta
Tel: (+356) 2157 0591 / (+356) 20106047 | Mob: (+356) 79570591 | Fax: (+356) 2157 0609
Email: info@bellavista.com.mt

English
Français
Español
Nederlands
Deutsch

Welkom bij de Bella Vista Hotel Group, Malta

 

Bella Vista Hotel * Disclaimer

Hoewel het Bella Vista Hotel zijn uiterste best heeft gedaan om de juistheid van de informatie op deze website te garanderen, zijn wij niet verantwoordelijk voor enig nadeel, verlies of enige schade door gebruik van de genoemde informatie.

Het Bella Vista Hotel is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inhoud van de externe links. Het noemen van namen van een bedrijf of rechtspersoon op één van de pagina’s van onze website kan niet worden beschouwd als aanbeveling van de producten en/of diensten van dat bedrijf of die rechtspersoon.

Als u op- of aanmerkingen hebt op een onderdeel van deze website, wilt u ons dan een e-mail sturen: info@bellavista.com.mt

Sorry no data entries available at the moment for: nl-NL

We hebben 3 zalen voor u om uit te kiezen voor al uw Meeting en Event eisen.

more...

Laat ons uw Droombruiloft verzorgen. De Royal Wedding Hall is de plaats van samenkomst, modern ingericht en voorzien van alles wat uw bruiloft tot een onvergetelijke dag maakt. Wij organiseren ook andere feesten en hebben onze eigen catering.

more...

Het weer in Malta

PLEASE FIND BELOW THE REVIEW I SUBMITTED TO TRIP ADVISOR TODAY(it has not appeared yet) We have been staying here All-Inclusive since Christmas Eve. On arrival the man on reception who may have been the manager made sure we did not miss out on the Xmas dinner and ushered us straight into the Dining Room while they looked after our luggage, we were very grateful for...

Eileen Calder

Malta

30/12/2011

more...

Onze Doel

Uw aanbeveling is ons doel!
Een korte en eerlijke beoordeling van de volgende websites helpt ons personeel en management om voortdurend verbeteringen door te kunnen voeren. Het is ons doel om u een fantastische vakantie te bezorgen!

more...