Bella Vista Hotel, Qawra Coast Road, St. Paul's Bay SPB 1908, Malta
Tel: (+356) 2157 0591 / (+356) 20106047 | Mob: (+356) 79570591 | Fax: (+356) 2157 0609
Email: info@bellavista.com.mt

English
Français
Español
Nederlands
Deutsch

Welkom bij de Bella Vista Hotel Group, Malta

 

Het Bella Vista Hotel ligt aan de rand van Qawra, op loopafstand van de bijzondere Qawra Promenade en een paar minuten lopen van Bugibba Square.

Wij verzorgen ook een gratis pendelbus die dagelijks heen en terug rijdt van het hotel naar Bugibba Square en Qawra. Als u gebruik moet maken van het openbaar vervoer: de bushalte bevindt zich tegenover de hoofdingang van het hotel.

Op Bugibba Square vindt u banken en geldautomaten. Bij onze receptie kunt u een gratis plattegrond van de omgeving krijgen, zodat u zich goed kunt oriënteren.

Het hotel heeft een achteringang en het is slechts 10 minuten lopen naar Bugibba Square. Wij verzorgen ook een gratis shuttlebusdienst naar Qawra en omgeving en het busstation.


Interactieve kaart


Klik hier om onze plattegrond te downloaden en af te drukken

 
 
 
Sorry no data entries available at the moment for: nl-NL

We hebben 3 zalen voor u om uit te kiezen voor al uw Meeting en Event eisen.

more...

Laat ons uw Droombruiloft verzorgen. De Royal Wedding Hall is de plaats van samenkomst, modern ingericht en voorzien van alles wat uw bruiloft tot een onvergetelijke dag maakt. Wij organiseren ook andere feesten en hebben onze eigen catering.

more...

Het weer in Malta

PLEASE FIND BELOW THE REVIEW I SUBMITTED TO TRIP ADVISOR TODAY(it has not appeared yet) We have been staying here All-Inclusive since Christmas Eve. On arrival the man on reception who may have been the manager made sure we did not miss out on the Xmas dinner and ushered us straight into the Dining Room while they looked after our luggage, we were very grateful for...

Eileen Calder

Malta

30/12/2011

more...

Onze Doel

Uw aanbeveling is ons doel!
Een korte en eerlijke beoordeling van de volgende websites helpt ons personeel en management om voortdurend verbeteringen door te kunnen voeren. Het is ons doel om u een fantastische vakantie te bezorgen!

more...